Uddannelse for unge i praktisk biodiversitets forbedringer

Tilskudsmuligheder hos Tuborgfondet

Biodiversitet
Naturens Gartner

Forøgelse af Biodiversitet klimavenlig have Træer der er særligt stærke til Co2

 

Uddannelse i praktisk forbedring af biodiversitet foregår i Skovhaven på Nejst og er beregnet til 3 dage. Det her kursus er specielt rettet mod unge mennesker og det er en forudsætning at der deltager 1 voksen (lærer eller leder) der har ansvaret for de unge. Ansvaret for selv kursets afvikling er selvfølgelig mig, men det sker i samarbejde med den voksne

Tuborgfondet vil gerne hjælpe de gode idéer på vej. Med en ny kampagne sætter de netop fokus på, at støtte unge i foreninger, i studiemiljøet, i lokalområderne og i erhvervslivet til at gøre Verdensmål til konkrete mål i vores hverdag.

Hvor kommer Naturens Gartner så ind i billedet ? 

Naturens Gartner ved Bjarne Andersen udbyder kurser i praktisk biodiversitets foranstaltninger og etableringer. Dette er ment til at foregå i Skovhaven på Nejst som er et laboratorium i udvikling af forbedringer af biodiversiteten, ikke bare i haver, men alle steder der måtte være aktuelle for dig og Jer. Måske på den efterskole du går, eller i foreningen, ungdomsskolen osv osv.

Læs om kursets indhold: her

Så ideen er først og fremmest, at give dig og dine kammerater en grunduddannelse i etablering af forbedrende biodiversitets foranstaltninger og anlæg. Dernæst, at du og dine kammerater, efter kurset – selv går i gang på skolen eller foreningen med etablering af praktiske foranstaltninger der øger biodiversiteten.

At deltage i sådant et kursus koster jo penge. Så det er her Tuborgfondet kommer ind. Her kan søges om midler til ideer der kan være med til at understøtte FN’s verdens-mål og måske de ville støtte dette her projekt. Det var da værd at overveje. Jeg er selv igang med søge tilskud hos Tuborgfondet. Det er for at gøre opmærksom på kurset således, at de er orienteret om min aktivitet når de skal godkende ansøgninger fra Jer, hvis I ønsker at deltage i et sådant kursus. 

Har du en lærer eller en anden voksen, eller dig selv – så tag en kontakt til mig og lad os tale om mulighederne med denne ide.

Med venlig hilsen Bjarne