Lille Skov Plant

Til erhvervs grunde der står ubenyttede hen

Biodiversitet
Naturens Gartner
Lille Skov Plant biodiversitet klimavenlig bæredygtig have kurser hvordan og hvorfor Træer sikrer bæredygtighed og hjælper med at afhjælpe problemet med våde haver Skovhaven på Nejst insekthoteller og biodiversitet og ris hegn og bæredygtig
Selv meget små skove kan være med til at forøge biodiversiteten, især når etage plant metoden anvendes. Billedet er taget af Bjarne Andersen

Er du tilfældigvis indehaver af en stor erhvervsgrund eller industrigrund der står ubenyttet hen ?

Eller er du træt af den store græsplæne foran og omkring kontorer og bygninger ?

Og måske i stedet for ønsker beplantning med lille skov og biodiversitet så fuglene synger ?

Forandring til klimavenlig beplantning og forøgelse af biodiversiteten iht. FN verdensmål. 

og kunne du samtidig tænke dig, at være med på vognen der handler om at bidrage til den fælles indsats som FN verdens målene ligger op til ?

Klimamål i henhold til bæredygtighed og biodiversitet. 

Så vil jeg være behjælpelig med at tilbyde dig rådgivning og eller være projektleder.  Du bestemmer farten og det er dine ønsker der bliver lyttet til. Det behøver ikke at være dyrt. Du finder budgettet dertil og jeg får det til at passe med indsatsen.

Send en mail til mig, eller ring. Så taler vi sammen eller skriver sammen om mulighederne for dig. Derefter; hvis du ellers synes tingene ser fornuftige nok ud til at starte et samarbejde med mig, – da bestiller du mig til et konsulentbesøg hvor tingene bliver planlagt.

Konsulentbesøget afregnes med kr. 385 plus moms pr. anvendt time. For dette besøg får du en klar plan hvad der skal og kan laves ud fra det budget du har afsat. 

Så går vi igang !