Udendørs klima habitat for firben og stålorme
- til erhvervsgrunde og villahaver

Biodiversitet
Naturens Gartner
Mikro klima habitat for firben og stålorme stenbunker og stengærde
Habitat for firben og stålorme
Gigant stengærde som det her på billedet koster 4.750 etableret med indvendig øglehabitat. Men så stort som på billedet behøver det ikke at være. Jeg har løsninger til 2795 leveret og installeret. Stengærder og stenbunker kombineret med varieret terran skaber sammen med korrekt beplantning gode levevilkår for danske øgler. Firben og stålorme

Etablering af mikro klima habitat “øgle paradise” for de truede øgler. 

Hjælp tilbydes med etablering af øgle habitat i villahaver og på erhvervsgrunde

De danske øgler er stærkt truede. 

Skovfirben er næsten udryddet. Stålorme er pressede ligeså. Så hvis du vil være med på vognen der forbedrer live-vilkårene for netop disse dyr iht. FN’s klimamål for forbedring af og forøgelse af biodiversitet. Så kan du købe et “øgle paradise” habitat af mig. 

Når disse sjove beboere flytter ind “øgle paradise”, enten i din have eller dine arealer omkring erhvervsbygninger; så bliver du en aktiv bidragsyder til forbedring af disse små dyrs levevilkår i Danmark. 

Men for, at det skal ske skal du have etableret et “øgle paradise”. Dette begreb har jeg opfundet i forbindelse med mine forsøg i Skovhaven på Nejst. Jeg kan hjælpe dig med at etablere sådant hos dig, erhverv også – såvel som private. 

Jeg kan også tilbyde dig at afhente materialerne til denne foranstaltning hvis du selv vil bygge “øgle paradise. ” habitatet. Materialerne til habitatet koster kun 995 kr.  afhentet til gør det selv m/k. Det er materialer til et lille habitat, da det meget store habitat er på billedet er enormt og unødvendigt. Det er mit eget habitat og som i princippet ikke er bedre end et lille tilpasset habitat.

Hvis du selv afhenter materialerne og selv vil opbygge et sådant habitat hjemme hos dig er der dog en betingelse. Og det er at du køber en kort instruktion i hvordan du selv bygger det. Det har jeg lavet som et billigt tilbud, da det jo skal kunne betale sig for dig selv at bygge. Instruktionen er ved afhentningen af materialerne der skal anvendes kr. 395. 

Vigtigt! Billedet af stenene viser kun overfladen af habitaten. Nedenunder er der masser af små huler der er etableret med  en langtidsholdbar gren konstruktion. Denne konstruktion er blandet sammen med store træstykker i korrekt råd tilstand. Der er etableret mindre sten iblanding sammen med gren-konstruktionen og der er etableret små bitte rum der er regn og vandfrie.  De tørre steder i konstruktionen fyldes med savsmuld der giver gode vilkår for formering for de små øgler. . 

Kontakt mig hvis du vil bruge lidt penge på biodiversitets forbedring for de danske øgler og være med til at bidrage til den fælles indsats iht. FN’s verdensmål – så bliver alle glade. En fælles indsats giver resultater. Send en mail eller ring. Mvh Bjarne