Foredrag om: At Have en Have

Titel på foredraget: Elsk din have

Biodiversitet
Naturens Gartner

Jeg tilbyder et  sjovt, spændende og anderledes have relateret foredrag med flere emner. Et af emnerne handler om hvordan du fjerner din evindelige dårlige have-samvittighed, så snart du bare, i det hele taget tør! –  tænke på din have. Dette deler du med rigtigt mange andre haveejere. En have som du og alle andre haveejere i stedet burde elske overalt på jorden.  

Hvorfor er det sådan ? og hvordan flytter man den dårlige samvittighed over på noget positivt og meget mere konstruktivt. Nemlig evnen til at elske sin have i stedet for.

Foredraget har også – for at peppe det hele lidt op – indhold og  sjove anekdoter fra de næsten 20 år jeg har været havemand i utallige haver i Stor-Aalborg området. 

Foredraget vil også handle om hvordan du bør forholde dig til FN’s verdens-mål vedr. klima-haven, den bæredygtige have og sidst, men ikke mindst naturligvis – det største emne af alle i pressen og medier; nemlig biodiversitet. 

Glæd dig !

Er du interesseret I at hyre mig til et foredrag til din forening, netværks-forsamling, virksomhed,  haveklub, organisation, borgerforening, uddannelses institution eller hvad det nu måtte være. Og kan du skaffe minimum  en 20 stykker og eller flere naturligvis,  så send mig en mail eller ring til mig. Prisen finder vi ud af i fællesskab, afhængig af Jeres budget til sådant og hvad jeg med rimelighed kan og bør forlange.