Biodiversitet
Naturens Gartner

Ballistic Bio Wild Seeds

Ballistic blomsterfrø kun hos Skovhaven på Nejst

 

Ballistic biodiversitets frø blanding er udviklet af Bjarne Andersen efter flere års forsøg med at optimere biodiversitets fremmende blomstring til glæde for insekter, fugle og småvildt. Ballistic har forbedrede muligheder for at give et godt udbytte, da de leveres iblandet kuvøse-muld der sikrer dig mest mulig fauna resultat. Tilkomsten af bier, fugle, småvildt og insekter der søger mod blomsterne er afhængig af kraftig tiltrækning og det sikrer Ballistic Bio Wilds exceptionelle biodiverse frø-sammensætning dig. Billedet er taget af Bjarne Andersen og viser anno 2019 blomstringen af Ballistic

Mest for pengene !  42 forskellige frøsorter i blandingen (DK rekord) 

Jeg har lavet et godt tilbud på 2 kilo af denne unikke blanding. Kampagne Tilbud kun kr. 425,- – (plus forsendelse med GLS ) Send en mail til mig – eller sms – med dit navn og adresse, telefonnummer og e mail adresse (til brug for udfyldelse af GLS forsendelses formular) Mobilepay 41637331.  Forsendelse med gls. koster 74 kr. . Så pakker jeg til gengæld gratis! mail: gladgartner@gmail.com eller sms på 41637331. Velkommen!

Detalje Informationer om produktet: 

Ballistic Bio Wild Seeds indeholder ikke mindre end 42 frø (DK rekord) Disse frø er: 

aleksandriner-kløver, boghvede, blodkløver, brudeslør, cikorie, foderært, fodervikke, gul sennep, gul stenkløver, guldvalmue, gruner angeliter, hjulkrone, hvidkløver, hundetunge, honningurt, jomfru i det grønne, jomfruskørt, kommen, kornblomst, kællingetand, licabo, lucerne, marmeluk-ærme, morgenfrue, mølleblomst, nikkeknop, oliehør, okseøje, persisk kløver, quinoa, rajgræs, rødkløver, rød hør, rødsvingel, saflor, serradel, silkeskørt-mix, stauderug, silke-valmue, sløjfeblomst, solsikke, sommer adonis, sorghum
 
Hvorfor kuvøse-muld;  Kender du det, at du køber en pose blomsterfrø. Efter lang tids venten dukker der så et par blomster op og der sker derefter ikke en dyt mere. Det kan der være rigtigt mange årsager til. Vind og vejr, samt hvilken jord blomsterfrøene er sået på og i.  Eller om tidspunktet er rigtigt, jorden tilstrækkelig varm og fugtig. Det har jeg forsøgt at afhjælpe via afprøvning og forskning. Disse forsøg er foregået i Skovhaven på Nejst. Efter nogle års erfaringer lykkedes det mig endelig at finde den rigtige blanding af frø og start muld (kuvøse muld) – resultatet var en langt mere effektiv blomstring af alle de små frø.  Det giver bare en dejlig glæde og fryd inden i en – når blomsterne vælter frem i et kaos af fauna. 
 

Jeg har lavet et godt tilbud på 2 kilo af blandingen. Kampagne Tilbud kun kr. 425,- – (plus forsendelse med GLS ) Send en mail til mig med dit navn og adresse, telefonnummer og e mail adresse (til brug for udfyldelse af forsendelses formular) Mobilepay 41637331.  Forsendelse med gls. koster 74 kr. . Så pakker jeg til gengæld gratis!  Husk at bestille nu!  Det er en sæsonvare og bliver derfor udsolgt indenfor 4 – 5 uger. SMS eller mail din bestilling. SMS er tlf. 41637331. E mail er gladgartner@gmail.com. Velkommen!

Hvordan gør du så når du har modtaget produktet

2 Metoder, den dovne og den effektive 🙂
Du kan sprede din frøblanding frit og på må og få. Husk dog at afgrænse til din egen grund. Resultatet bliver selvfølgelig derefter. Jeg har dog set relativt gode resultater ved brug af denne “dovne” metode. Jeg har selv afprøvet metoden og var faktisk lidt overrasket over udbyttet. 
Men den her beskrevne metode som følger her giver dog altid det bedste resultat og dermed opnår du, at få mest for pengene: Find et område, eller flere områder i din have, eller dit stykke udlagt til formålet. Blandingen rækker helt op til 200m2. Da der er tale om et fuldstændig helt og aldeles forøgelse af biodiversitet produkt bør blandingen kun anvendes til dette. Rens jorden godt og kultiver efter med kultivator. Spred herefter frøblandingen med hånden. Du kan med fordel øve lidt med sand eller løst jord, således du opnår en fornemmelse og følelse af hvordan du gør. Så over 2 omgange. Riv let efter med en almindelig rive, således at frøene ligger sig beskyttet i alle revnerne. 
 

Generelt

2 kilo Ballistic Bio Wild fra naturens gartner er en god erfarings baseret frø blanding i naturens gartners eget producerede kuvøse-muld.
Efter flere års forsøg er jeg kommet frem til dette resultat og denne blanding af bedst opnåelige frøspiring med flest mulige sorter på en gang. 
Ballistic indeholder langt mere frø-mæssig biodiversitet end normale blandinger. Se listen med sorter. 42 forskellige frø i denne sæson.
Blandingen er usædvanlig, idet der kun er taget hensyn til mest mulig biodiversitet pr. m2
Frøblandingen er kun beregnet til biodiversitets fremmende formål (til forbedring af levevilkår og mangfoldighed for planter, blomster, bier, fugle, og ikke mindst insekter)
Frø-blandingen er normalt kun beregnet til bede der er udlagt til dette formål. Såkaldt anlæggelse af gro vildt bede med jord forberedt til såning. 
Frø-blandingen kan også spredes vilkårligt uden jordforberedelse. Resultatet vil dog være ukendt. Nogle vil opleve relativ succes ved denne metode, andre ikke. Det vil altid være relativt og personligt hvad man betegner som succes ved en sådan spredning af frøene. 
2 kg. ballistic wild fra naturens gartner rækker til 150 – max 200 m2
Jorden skal være klar til såning. Det er vigtigt at jorden er løs.
Så over 2 omgange. Riv let efter med alm. rive.
Såning bør foregå når der er forholdsvis stille vejr
 
Et rigtigt godt tip: Tøm posen ned i en spand. Spray med lidt vand og rør forsigtigt rundt. Helst ad omgange. 
Når ballistic wild blandingen er let fugtig og føles rigtig i hånden spredes frøblandingen. Må ikke klumpe!!
Tidspunkt for såning: Helst forår når jorden er tilstrækkelig varm. Såning er også mulig senere, dog senest september. 
Nogle frøsorter vil klare sig bedre end andre, da blandingen er en konkurrencepræget mellem frøene om at komme først.
Hvilke klarer sig bedst er afhængig af jordkvaliteten, jordfugt eller jord-tørt jord, ler-jordet, sand-jordet osv. 
Endelig spiller sæsonens klima ind. Nogle frø vil klare sig bedre i tørre somre, andre i våde somre osv.
Med ballistic wild er du dermed sikret et minimum udbytte, uanset hvad.